Write4Joy – Varför, vad och vem?

Du är i min hemvist och du är så välkommen. ”Hem” är en virtuell skrivarstuga där bokstäver skapar ord, som skapar meningar, som skapar texter och väcker drömmar till liv. 

Write4Joy är fritt översatt till svenska ”skriv för glädje” eller min egen översättning som är ”skriv av hjärtats lust”! Jag kommer inte att jobba med sökmotoroptimering (SEO), registrera mig kors och tvärs för att driva trafik eller på annat sätt jaga besökare.

Jag har rejäla och rika nätverk, både privat och professionellt. Känner mig rik i det liv jag lever. Write4Joy går helt och hållet i serendipitetens anda: En oavsiktlig upptäckt av människor på jakt efter ord, mening.

Jag älskar skrivandet. Passionerat. Att skriva är att hitta till mitt eget innersta väsen. Jag gillar det jag möter. Vill gärna mötas så ofta det går. Jag är upphovsman till sju facklitterära verk inom IT-området, skriver dikter och försöker på olika sätt med Grukkonsten. I min tappning har jag kallat mina alster för ”iGruk”. Arbetar även med det som ska bli min skönlitterära romandebut. En resa som är helt underbar och utmanande.

<>

<Österlen är platsen på jorden.>

<>

Att tänka är stort. För mig. Egen tanketid ger rast och ro. Tid att vara.

Delar här med mig av mitt tänk

Tankar som andra före mig säkert har tänkt

Men, jag ger tankarna text och utrymme

På mina villkor

Varsågod att ta för dig

Sprid vidare

Förädla

Tanken är fri

Orden likaså

Write4joy är också en fråga om egoism och självrannsakan. Det är här jag förstrött koncentrerat slänger ut små påminnelser till mig själv varför jag älskar skrivandet. Det handlar inte om berömmelse, läsekrets, erkännanden eller något annat som kan bli en konsekvens av ett gott hantverk. Skrivandet är kärleken till orden och kraften att klä drömmar i ord. Här kan jag enkelt gå tillbaka till källan och tvätta mig ren från andra villfarelser.

<>

<I skogen hittar jag både ro och idéer.>

<>

Write4Joy är licensierat enligt licensen Creative Commons Erkännande-DelaLika 4.0 Internationell. Det innebär att du fritt kan använda materialet på Write4Joy, förädla, förändra, uppdatera och använda även i kommersiella sammanhang. Kom bara ihåg två saker:

  1. Länka tydligt till Write4Joy som upphovsman till ursprungsverket, samt definiera vilka förändringar du har gjort i förhållande till originalet
  2. Dela vidare dina förädlingar under samma licens som Write4Joy har definierat

Enjoy!

En reaktion på ”Write4Joy – Varför, vad och vem?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.