Svart humor

Har ägnat 2015 åt att återuppfinna mig själv under parollen ”Reinvent 2015”. Kommer nog att fortsätta med återuppfinnandet 2016 också. Så roligt har det varit att ta sig tiden och tänka: Vad brinner jag för? Vad vill jag göra framåt? Vad är det som får hjärtat att slå extra mycket? Vad är det för fel på människor? Hur långt är egentligen ett snöre? Vem dödade Olof Palme? Essentiella frågeställningar således 🙂

En effekt av att börja ställa frågor till sig själv är att tankarna far iväg på andra banor än de invanda. Idag när jag åkte till jobbet for tanken iväg vid OKQ8 på Ågestavägen och resulterade i ett försök till skämtteckning (ja, jag är ingen stjärna på att rita). För alla yngre läsare hänvisar jag till Wikipedia för att koppla skämtet.

biltvätt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.