Litteratur jag gillar

Jag strävar mot att bli utgiven skönlitterär författare. Bär på ett antal romaner som bara väntar på att få möta världen.

Älskar orden och den mening som de kan ge. Har haft en kärlek till litteraturen sen barnsben. En tuff barndom som jag ibland behövde fly från. Litteraturen blev den perfekta tillflyktsorten. På några få minuter kunde jag glömma allt det mörka och sugas in i magiska världar.

Kommer att då och då lägga till någon bok som lämnade något magiskt spår i mig. En sådan bok är ”Siddharta” av Hermann Hesse.

<>

<>

Kan inte låta bli att tipsa om en mera nutida magisk bok som har gett mig en del glädje: ”Stor magi – leva kreativt utan rädsla” av Elisabeth Gilbert.

<>

<>

Ha en fin måndag kväll denna korta arbetsvecka.

<>

4 reaktioner på ”Litteratur jag gillar

 1. Om du kan, så är det just att skriva en biografi, som andra medmänniskor verkligen tar till sig och läser! 😉 Ibland för att de känner igen sig och vill veta hur just du klarade av vardagen.
  Jag önskar att du har lämnat det tråkiga bakom dig, även om det för alltid kommer att finnas en del av det förgågna, fastetsat i ens sinne. Jag har ju själv endel tråkiga erfarenheter från min uppväxt.
  Stora kramen till dig 😉

  Gillad av 2 personer

  • Hej och ledsen för sent svar.

   Tack för bra återmatning och uppmuntran. Jag har sedan länge lämnat allt bakom mig och dessutom förlåtit allt som har varit. Livet är betydligt ljusare och enklare efter att ha kommit så långt. Men, det har tagit lååång tid att komma dit.

   Tror att en bok om egna upplevelser kan vara mogen så småningom.

   Hoppas du själv har kommit lika långt och lämnat det tråkiga bakom dig.

   Stora kramar tillbaka 🙂

   Gillad av 2 personer

   • Tack, ja jag blickar också framåt, även om tankarna ibland kan sväva tillbaka och tycka synd om dom som har förstört för sig själva, men det är väl deras läxa att bära och utveckla här i livet 😉

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.